De vernieuwde Dyson Airwrap Multistyler is de meest inclusieve stylingtool

Toen de Dyson Airwrap op de markt kwam, was deze wonderlijke stylingtool niet aan te slepen. Vrouwen zweren bij de alles-in-een-stylingtool die vijftig procent minder schadelijk is voor je haar dan een normale föhn of krultang. De hype is real, dat snappen wij én we hebben goed nieuws: er is een vernieuwde versie van de Dyson Airwrap multistyler!

Toen de Dyson AirwrapTM  Multistyler gelanceerd werd, zaten wij met open mond te kijken hoe haarlokken doormiddel van het Coanda-effect om de Airwrap werden gewikkeld. Is het zó eenvoudig om je haar te stylen? Ja dus. Door het gebruik van luchtstromen in plaats van hitte, creëer je krullen of meer volume in een handomdraai. Liever stijl haar? Kan ook! De Dyson AirwrapTM Multistyler is een krultang, föhn en styler in één. Een coupe net als bij de kapper was nog nooit zo eenvoudig. Omdat je de lokken met de Airwrap styler niet eerst hoeft te föhnen, ben je snel klaar.

De Dyson AirwrapTMmultistyler is er voor diverse haarstijlen

Sinds dag een is de multi-styler wereldwijd een grote hit. Liefhebbers gebruiken de haartool graag en om het product nóg aantrekkelijker te maken, wordt de multi-styler een stuk inclusiever. Want vernieuwde opzetstukken zorgen ervoor dat nog meer verschillende mensen baat hebben bij het gebruik van de Dyson AirwrapTM Multistyler . Wie de Airwrap al in huis heeft, kan ‘m upgraden want de nieuwe opzetstukken passen ook op de eerdere editie van de Airwrap.

Veelzijdige krullen

Met de nieuwe opzetstukken met een roterende koele punt worden krullen nog sneller en makkelijker gedraaid. En dat kan met de klok mee en tegen de klok in, zonder dat je van opzetstuk hoeft te wisselen. Net als de vorige tools beschermd het nieuwe opzetstuk het haar tegen hitte en beschadiging. Je haar blijft sterk en glanzend!

Gladde, steile haren

Opnieuw ontworpen gladmakende borstels zorgen voor een nauwkeurige vormgeving met verbeterde Coanda-prestaties, voor een gladder, steiler resultaat.

Nooit meer pluishaar

De geheel nieuwe Coanda gladmakende droger is gemaakt voor twee doeleinden. Door twee opzetstukken in één te combineren kan je het opzetstuk gebruiken om je haar te drogen of om pluizig haar3 in één keer te verbergen, zonder gebruik te maken van extreme hitte.

dyson

James Dyson, de ondernemer achter het merk vertelt: “De meeste stylingtools negeren dat haartypes heel verschillend zijn – een opzetstuk dat voor de een werkt, kan schadelijk zijn voor de ander. De vooruitgang in de Dyson AirwrapTM Multistyler bouwt voort op het succes van zijn voorganger, door onvermoeibaar onderzoek, gebruikerstesten en verbeteringen in numerieke stromingsleer. Het resultaat: opzetstukken die van richting veranderen om sneller en gemakkelijker te krullen, opnieuw ontworpen opzetstukken om preciezer het haar te kunnen vormen en een geheel nieuwe Coanda gladmakende droger voor twee doeleinden. Ons vermogen om de luchtstroom te controleren zorgt voor verbeterde Coanda-prestaties om te krullen, vorm te geven en pluizig haar te verbergen – zonder extreme hitte.”

Waar de een kiest voor een opzetstuk met brede tanden om krullend of kroeshaar volume te geven, gaat de ander voor een ronde volumeborstel die geschikt is voor fijner, dunner en stijl haar. Echt aan werkelijk alles is gedacht!

 

Dyson AirwrapTM Multistyler met nieuwe opzetstukken                               € 549,-

Opzetstukken los                                                                                      € 35,-

Opzetstukken set                                                                                      € 175,99

Ga naar de website van Dyson voor meer informatie

Lees ook: duurzaam beddengoed voor schone slapers