Caro hotel Valencia

Kort geleden was het tijd voor een besties trip naar Valencia. Samen met mijn allerbestie vertrokken ik op vrijdag, miste we bijna de vlucht door een vrijmibo met verschrikkelijk gore wijn op Schiphol (van zo’n twaalf euro per glas) en arriveerde we om acht uur in het Caro hotel met maar liefst 5 sterren.

Want als je een trip plant, moet je het goed doen. Je wilt de stad zien maar een fijne plek om tussendoor uit te puffen is ook heurlijk! Caro hotel dus. Midden in het historisch centrum is dit unieke hotel dé place to be. Het is gevestigd in een 19-eeuws paleis en van binnen worden historische elementen gecombineerd met modern design. Een elegante plek waar je een borrel kunt drinken aan de bar, dineert in restaurant Sucede (met ster!) of een klein baantje trekt in het (niet al te grote) zwembad.

Het fijne aan dit hotel is de locatie, het interieur en de sfeer! De service is erg fijn en er zitten veel restaurants in de buurt. Kuzina (Grieks, dat dan weer wel) was onze favoriet! Net als het hotel want hier wil je toch zitten:

Schermafbeelding 2018-03-10 om 13.15.22

Schermafbeelding 2018-03-10 om 13.15.42

Schermafbeelding 2018-03-10 om 13.16.21

restaurant

valencia

Boek hier een kamer