Bucketlist zomerse parfums

De lente en zomer rieken naar een frisser en lichter parfum. Zet de musks en ouds maar achteraan op de beauty plank, het is tijd voor citrus, mint, vanille en bloemige geuren. Dit zijn drie parfums die je in de zomer het liefst iedere dag op sprayt.

eau de minthe
Eau de Minthé
De nieuwste geur van Diptyque is Eau de Minthé, een geur geïnspireerd op een Griekse Mythe waarbij Minthe door Persephone is eucalyptus werd veranderd. Deze unisex geur heeft een aromatische frisheid van mint met een vleugje bloemige noten van geranium en patchoeli waardoor de geur zachter wordt.
EAU DE MINTHE – Diptyque €130 voor 75 ml via Skins Cosmetics

SUNDAZED
SUNDAZED
Om verleid te worden door de zon op een zwoele dag terwijl je alle vrijheid van de wereld hebt. Een plek waar de tijd stil staat, dat is de inspiratie voor het nieuwste parfum van BYREDO, SUNDAZED. Deze geur is spot-on voor de zomer en het label omschrijft het parfum als “A mythical undoing of body and mind in a mid-summer’s daydream.” De geur is unisex en je nieuwe verslaving deze zomer! Top: citrus, voor mandarijn en Californische citroen. Hart: Neroli en Arabische Jasmijn.
SUNDAZED – BYREDO vanaf €120 via Skins Cosmetics

juliette has a gun
Vanilla Vibes
Dit is dé geur voor festival liefhebbers want: Vanilla Vibes van Juliette Has a Gun is geïnspireerd op het festival Burning Man en is een lofzang aan avontuur en vrijheid. De kleuren van het flesje doen denken aan de zonsondergang en het luchtje riekt naar vrijheid! Top: fleur de sel. Hart: vanille, orchidee. Basis: sandelhout, tonkaboon, bruine muskus, benzoïne.
Vanilla Vibes – Juliette Has A Gun vanaf €85 via Skins Cosmetics