Binnen één uur een strakke huid en mooie glow op je gezicht

Veranderingen in het weer hebben invloed op je huid en door de zon kan ie kan wat droog, vaal of rimpelig ogen. Charley Huf, acupunctirust en eigenaar van De Bindweefselmassagebar weet hier wel raad mee. Doormiddel van een bindweefselmassage brengt ze de circulatie van de huid weer op gang waardoor voedingsstoffen en vocht weer goed doorstromen. Hierdoor neemt je huid ook verzorgingsproducten beter op! Charley werkt met het natuurlijke merk EmerginC en ik mocht zelf ervaren wat een bindweefselmassage met deze mooie producten voor je huid doet.

Voor mij is het belangrijk dat mijn verzorgingsproducten bestaan uit natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen, zonder parfums, zonder Parabenen, SLS of SLES en ze niet op dieren getest zijn. Maar het moet wél werken. Daarom kies ik bewust voor een specialist die met een fijn merk werkt: bij De Bindweefselmassagebar is dit EmerginC.

strakke huid

De behandeling begint met het reinigen van mijn gezicht met de Kombucha Cleanser, een gefermenteerde Japanse thee die door de organische zuren, vitaminen, enzymen en antibiotische stoffen goed is voor je huid. Het gaat de veroudering van de huid tegen omdat het verharden van collageen door suikers tegengaat. Bovendien bevat het ook Whitonyl tegen pigmentatie van de huid, iets waar ik vooral in de zomer last van heb.

kombucha cleanser
Kombucha Cleanser, €38,75 EmerginC via Indigo Cosmetics

Wanneer de huid schoon is, wordt het masker ingemasseerd. Door de massage wordt het fantastische product beter opgenomen en het zorgt er ook nog eens voor dat het weefsel strakker wordt. Hierdoor krijgen de jukbenen en kaaklijn een lift. Ook fijne lijntjes en rimpeltjes worden minder goed zichtbaar. Een behandeling laat dus al een mooi resultaat zien! Je kunt het masker ook thuis aanbrengen, doe dit twee keer per week en je zult zien dat je huid beter beschermd is tegen schadelijke effecten van vrije radicalen en zonschade. Dit komt door de krachtige dosis co-enzym Q10, vitamine E en H, luteine en sheabutter. Perfect om roodheid, gevoeligheid, droogheid en dehydratatie te verminderen.

vitamine c creme

Vitality mask, €49,95 EmerginC via Indigo Cosmetics

Na het masker wordt het vitamine C serum aangebracht. Dit serum bevat maar liefst 20% pure vitamine C in de vorm van Stay-C 50, dat heel actief is, maar toch zacht voor de huid. Hierdoor wordt wederom de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen bevordert. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding, vermindert het littekens en pigmentatie. Een wondermiddel voor je huid!

vitamine c serum

Vitamine C serum 20%, €89,90 EmeriginC via Indigo Cosmetics

Na de behandeling zie je direct verschil. Wel is mijn huid wat roder door de stevige massage. De lijntjes zijn duidelijk minder zichtbaar en de contouren van de kaak zijn ook verbetert! Volg De Bindweefselmassagebar voor nog meer resultaten.

bindweefselmassagebar

VOOR & NA