Betaalbare kunst om mee te nemen: Affordable Art Fair

Bijna, bijna! Van 2 tot 5 november kunnen kunstliefhebbers affordable kunst aanschaffen van hedendaagse kunstenaars, gevierde ontwerpers en jong talent. De prijzen variëren van €1000 tot €6000 en dat is toch leuk voor een levenslange investering in jouw huis.

Je huis is immers de plek waar je een groot deel van jouw tijd doorbrengt. Dan wil je niet onder de TL verlichting in een kale huiskamer zitten. Sfeer is zó belangrijk en een mooi kunstwerk helpt je om sfeer te creëren.

Lucir Um Mi Keum 'Turn Out As One Wishes'

Lucir Um Mi Keum ‘Turn Out As One Wishes’


Personal shopper service
Vind je het lastig om kunst te kiezen? Kies dan voor de personal shopper service waarbij een shopper aan de hand van jouw briefing en budget op zoek gaat naar een knap werk, passend bij jouw persoonlijke stijl. Deze service wordt dit jaar voor het eerst aangeboden maar moet je wel eerst boeken!
Fons Haagmans 'Le Petit Misere Litho'

Fons Haagmans ‘Le Petit Misere Litho’


Twijfelkonten wees welkom
Een kunstwerk – hoe affordable ook – kost een flinke duit, daarom willen veel mensen er een nachtje over slapen. Je lijkt wel gek om zonder blikken of blozen een item aan te schaffen. Gelukkig kun je na je eerste bezoek met een re-entry ticket opnieuw de beurs betreden. Handig!

Headimage: werk van Sebastian Perinotti

Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van de Affordable Art Fair.