Behoefte aan een Mini Escape? Logeer in het schitterende Kimpton de Witt hotel in Amsterdam

Het woord staycation is nog nooit zo vaak gebruikt als in het afgelopen jaar. Staycation in eigen land, ofwel slapen én uit eten in een hotel is veruit de beste manier om jezelf in de watten te leggen. En waar kan dat nou beter dan bij het luxe Kimpton de Witt middenin het centrum van Amsterdam. De van origine Amerikaanse hotelketen is in Nederland nog niet zo heel erg bekend en daarom een ware ontdekking voor een nachtje weg!

 

Amsterdams Kimton de Witt hotel valt onder dezelfde groep als het Pulitzer, u snapt: het interieur is dan ook harstikke on point. Van de stijlvolle lobby tot de luxueuze suites met een wondermooie badkamer. De kamers zijn ruim en ook nog eens voorzien van kunst. Het wijds uitzicht op de Nieuwezijds Voorburgwal is voor ons niet onbekend, we woonden vroeger immers om de hoek. Vanaf het begin hebben wij de verbouwing mogen aanschouwen en het resultaat mag er zijn. Ook handig: voor de auto is er een privé parkeergarage en dat is een héél groot voordeel als je niet in Amsterdam woont.

Restaurant Celia
Trek? Dan schuif je aan in het net geopende Celia. Moderne smaken uit de Californische keuken zijn de inspiratie voor het relaxte restaurant waar je neerploft op gele banken en vistacos of cheescake besteld. Ben je op de gezonde toer? Dan zijn er genoeg gerechten met veel groenten, salades of een visje.
celia
Het lichte en frisse interieur is ontworpen door onze designer Jacu Strauss. Je ervaart positieve vibes en zelfs een beetje zonlicht, ook al zit je binnen.

Cali Christmas 
Binnen is het namelijk heul gezellig. Vooral met kerst! Let’s get cozy met een culinaire staycation bij Kimpton De Witt en geniet van je kerstdiner bij restaurant Celia.  Ervaar een echte Cali Christmas en schuif aan voor een feestelijk driegangenkerstmenu. Zo staan er onder andere een niet te versmaden ‘Herb crusted rose beef’ en een comforting warme amandel-appeltaart op het menu. Na het diner waarvoor je zelf niks hoeft te doen (lijkt ons heerlijk!) rol je zo van tafel in een gigantisch, fris en opgemaakt bed. Deze speciale Californian kerstaanbieding inclusief overnachting kost €299 voor 2 personen en boek je hier.

Boek een Mini Escape bij Kimpton de witt
Tot en met 31 december kun je woensdag tot en met zaterdag een Mini Escape boeken. Dé manier om even te ontsnappen en jezelf te verwennen.

De Mini Escape bij Kimpton de Witt kost €149,- per 2 personen. Dit is inclusief een overnachting in een Deluxe room, €50,- hotelkrediet te besteden bij Restaurant Celia en dus gratis parkeren! Kijk hier voor meer informatie.