Beautyfavorieten van de redactie: Avant-Garde Air van & Other Stories

Van sommige producten ben je gewoon meteen fan. Die van & Other Stories bijvoorbeeld. De producten rieken verrukkelijk en zien er ook nog eens knap uit in je badkamer. Ook zijn alle beautyproducten prima betaalbaar en perfect om cadeau te geven: aan jezelf of aan een ander. Inmiddels is er keuze uit tig fijne geuren en om vrouwen nog meer in de watten te leggen onthult & Other Stories de krachtige nieuwe geur ‘Avant-Garde Air’.

Deze gedurfde geur is een vernuftige mix van tonen welke een woeste vrouwelijkheid met een frisse uitbarsting van zelfvertrouwen oproept. Een geur die geknipt is voor de moderne vrouw met ouderwetse charme. De geur belichaamt het idee van vooruitstrevende vrouwelijkheid en een onafhankelijke geest. De geur is een samengestelde frisse, energieke maar warme en ronde mix van rebelse mandarijn met patchoeli vervlochten onder een lila sluier.

Top: Mandarijn, Perzik, Fresia
Midden: Groene violet, wilde iris, perenbloesem
Basis: Bruine suiker, vanille crème, patchoeli

other stories

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

Het ‘Avant-Garde Air’ assortiment beschikt over hand wash €7, hand lotion €7, body wash €9, body lotion €9, body scrub €12, body soufflé €12, body mist €15, mini handcrème €5, parfumolie €15 en Eau de Toilette €30. Alles is verkrijgbaar in de winkels en online op stories.com.