De beauty juwelier van Ibiza verkoopt een Nederlands merk

LABAREAU Skincare is een high-end beauty merk, ontwikkeld door skin expert en ondernemer Lindsay van der Looij. Lindsay denkt groots, is niet te stoppen en dat zorgt ervoor dat haar merk, LABAREAU, nu te koop is bij de meest luxueuze nice parfurmerie van Ibiza, Papaduk. Een ware beauty juwelier.

Papaduk is het eerste buitenlandse verkooppunt van het exclusieve LABAREAU en de eerste stap voor het skincare merk om de wereld te veroveren. De zaak met enkel hoogwaardige niche producten is voor de kenner een beauty juwelier. Wij gaan er graag een blokje voor om!

labareau

Lindsay van der Looij

LABAREAU goes Ibiza

De stap naar Ibiza markeert een strategische uitbreiding voor LABAREAU, en het merk is trots om haar internationale debuut te maken bij Papaduk. Wat ons betreft het begin van het buitenlandse avontuur. Want LABAREAU biedt een onberispelijke selectie van exclusieve producten, denk aan hydraterende reinigers, collageenserums en plumping crèmes. Alles voor een glowing skin.

Natuurlijke schoonheid

De producten van LABAREAU zijn gecreëerd om de natuurlijke schoonheid van de huid te verbeteren, de huid te verjongen voor een filler in a bottle effect en tegelijkertijd een gevoel van luxe te bieden.

Beauty Juwelier Ibiza

Papaduk verkoopt enkel mooie high-end merken als Diptyque, Aesop, Dr Vranjes en Trudon. Mooie namen om als nieuwkomer tussen te pronken in het schap. Alleen is deze nieuwkomer er one to stay. Als je de producten van LABAREAU eenmaal geprobeerd hebt, wil je niet meer anders. Het is alsof je een schoonheidsbehandeling hebt gehad, maar dan gewoon thuis, in enkele minuten. Vergeet bij je volgende trip naar Ibiza niet om even bij beauty juwelier Papaduk binnen te spieken, want dit wil je niet missen, promise!