De BEAR 2 van FOREO voor een wonderbaarlijke verbetering van je huid

Iedereen heeft wel iets met beauty. Of je nu van natuurlijk verouderen of de natuur een handje helpen houdt, je voorkomen is toch de eerste indruk en een manier om jezelf uit te drukken. De FOREO BEAR 2 is een microcurrent apparaat dat ervoor zorgt dat je een gladdere en strakkere huid krijgt met minder rimpels en fijne lijntjes. Een soort van natuurlijke facelift op een fijne, veilige en zélfs een ontspannen manier.

Verschillende technieken en beautytools komen en gaan, maar de FOREO BEAR 2 is er een waar jij het fijne van wil weten.

FOREO BEAR 2

Menig beauty-influencer en expert probeerde de FOREO BEAR en was meteen bezield. De reviews kwamen met bosjes en waren stuk voor stuk lovend. Dus nu de BEAR 2 net is uitgebracht, zijn wij dan ook zeer benieuwd.

De FOREO BEAR 2, die zijn naam te danken heeft aan een beer (it’s all about the looks) zorgt ervoor dat jij er beregoed uitziet. En dat al na één week. Want het niet-invasieve massageapparaat gebruikt 4 soorten microcurrent-technologieën waardoor je 65 spieren in het gezicht en de hals verstevigt én de productie van collageen en elastine verhoogt.

Collageen is een belangrijk eiwit voor het lichaam. Het geeft de huid stevigheid, maar neemt af als je ouder wordt. Dus je snapt waarom de stimulatie van collageen productie belangrijk is!

Wat is microcurrent technologie?

Microcurrent technologie is een elektrotherapie met een positieve werking voor de spieren, de huid en collageen productie. Deze techniek is niet schadelijk en werd ooit ontdekt voor de genezing en behandeling van botbreuken.

Later is de techniek ook door beauty-experts in gebruik genomen en inmiddels bewezen effectief gebleken.

De pijnloze elektrische pulsjes stimuleren als het ware de spieren van het gezicht wat zorgt voor verbluffende resultaten.

De BEAR 2 beschikt over maar liefst vier verschillende microcurrent-technologieën. De Advanced Microcurrent, voor sterkere spieren, de Lifting Microcurrent om de spieren te liften en de contouren te verbeteren, de Tapping Microcurrent voor een stralende huid en de Sculpting Microcurrent waardoor de spieren op dieper niveau verstevigd worden.

foreo

Door de T-Sonic massagepatronen wordt de spanning in het gezicht verminderd, niet alleen effectief, maar ook erg fijn!

Zo past de FOREO BEAR 2 in jouw beauty-routine

Iedereen heeft zo z’n eigen beauty-routine. Wij vinden het fijn om de FOREO BEAR 2 ’s avonds te gebruiken, dat zorgt toch voor een ontspanningsmomentje voor het slapen gaan. De behandeling duurt slechts drie minuten en wordt altijd gedaan in combinatie met het SUPERCHARGED serum 2.0.

Stap 1: Activeer jouw FOREO volgens de gebruiksaanwijzing en download de app.

Stap 2: Smeer de te behandelen huid rijkelijk in het met SUPERCHARGED serum 2.0.

Stap 3: Zet de BEAR 2 aan en kies de juiste intensiteit. Begin laag en bouw op als je denkt dat je een hogere intensiteit kan gebruiken.

Stap 4: Druk de metalen bollen zachtjes tegen jouw huid en beweeg het apparaat over je gezicht.

Na gebruik is het wel zo fris om het apparaat te reinigen. Het is een eenmalige investering want met het oog op duurzaamheid, gaat de BEAR 2 héél lang mee. Daarnaast is het cruelty-free en vegan. Er zijn geen dieren gebruikt voor de ontwikkeling of proeven.

Je koopt de BEAR 2 van Foreo hier voor €429 en dat is inclusief serum!