Bar Fisk: Spiksplinternieuwe Visbar in de Pijp

Na een aantal keer te zijn verhuisd binnen Amsterdam, wie niet, woon ik nu al een paar jaar in de fijne Rivierenbuurt. Ik huppel vanuit mijn huis in een paar minuten de Pijp in. Toen ik hoorde dat daar een nieuwe visbar is geopend, genaamd Bar Fisk, waar je tot 12 uur ’s avonds kunt eten, huppelde ik, in een iets hogere versnelling, die kant op.

Bar Fisk, op de Eerste Sweelinckstraat, is een visbar zoals je ze in Barcelona vindt: high seating, relaxte sfeer en ’s avonds gaat de muziek iets harder. De Scandinavische invloeden vind je niet alleen in de naam: Fisk betekent vis, maar ook in het interieur.
Bar Fisk Amsterdam 1
De wijnkaart is uitstekend. Naast een aantal klassiekers, staat ook mijn lievelings Sauvignon Blanc uit de Marlborough regio in Nieuw Zeeland op de kaart! Er staan ook een aantal minder bekende wijnen uit Roemenië en Hongarije op. 15 van de flessen worden ook geschonken per glas, dus keus genoeg. Probeer ook zeker een cocktail! De bijzondere combinaties zullen je verassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ‘Yes We Can’ met rum, kokos, mango, chili en limoen? Dat deze zomer maar lang mag duren!

SAMSUNG CSC

Kijk voor de rest van de post en meer foto’s op www.littlewanderbook.com

Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!