Hoe verander je je badkamer in een luxe spa?

Wil je je badkamer in een luxe spa veranderen? Lees dan zeker even verder! In dit artikel ontdek je zes manieren die je daarbij gaan helpen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ingebouwd toiletreservoir, maar ook voor bepaalde verlichting, geuren, opbergkasten en meer.

Kies voor een ingebouwd toiletreservoir

De eerste manier om je badkamer te veranderen in een luxe spa, is door een ingebouwd toiletreservoir te laten installeren. Zo bespaart een geberit inbouwreservoir voor het toilet niet alleen ruimte, maar ziet het er ook een stuk strakker uit dan een regulier toiletreservoir. Bovendien is het onderhoud ervan eenvoudig.

Zorg voor een luxe uitstraling met verlichting en geur

Ook de juiste verlichting draagt bij aan een luxe uitstraling van je badkamer. Kies bijvoorbeeld oranje verlichting om een warm gevoel te creëren of dimbaar licht voor ontspanning. Het licht in een ruimte is altijd voor een groot deel bepalend voor de sfeer ervan.

Net als verlichting is ook geur voor een groot deel bepalend voor de sfeer in een ruimte. Wil je een luxe spa stijl creëren? Kies dan voor geuren als lavendel, vanille of munt. Je kunt hiervoor gebruikmaken van diffusers, maar ook kaarsen of verse planten zijn mogelijk.

Houd je badkamer opgeruimd met opbergkasten

Opbergkasten zijn een praktische toevoeging aan elke badkamer, maar spelen ook een rol bij de sfeer ervan. Zo zorgen stijlvolle opbergkasten met voldoende ruimte ervoor dat je al je spullen netjes kunt opbergen.

Wil je het echt goed doen? Kies dan voor opbergkasten van materialen die passen bij een luxe stijl. Voorbeelden hiervan zijn marmer, hout en glas.

Textiel en accessoires maken je badkamer af

Het gebruik van het juiste textiel draagt ook bij aan de gewenste sfeer in je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor extra zachte handdoeken, dikke badmatten en/of een linnen douchegordijn. Samen met de andere tips maken ze je luxe spa badkamer compleet.

Tot slot kun je nog kiezen voor een aantal accessoires om je badkamerstijl verder te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan luxe handdoekhouders, potten of spiegels. Hoewel ze de stijl van je badkamer niet direct transformeren, dragen ze in combinatie met de overige tips toch bij aan een luxere uitstraling.

Wil je je badkamer transformeren in een luxe spa? Deze manieren gaan je daar zeker bij helpen. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met het inbouwen van je toiletreservoir middels het Geberit up320 inbouwreservoir.

Verder kun je ook verlichting, geur en opbergkasten goed gebruiken. Wil je je luxe spa stijl compleet maken? Voeg dan nog het juiste textiel toe en maak het af met accessoires.