Back To Balance & Conscious Aging van Holistik founders Karlijn en Evelyn

Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hoofdredacteuren van het succesvolle platform Holistik schreven vorig jaar het Holistik Handboek. Ruim een jaar later is er nieuw leesvoer van de Holistik founders. Ditmaal in de vorm van twee guides. Niet een maar twee fijne bundels vol handvaten die het leven fijner maken. In Back to Balance schrijft Karlijn over balans. In het jachtige leven van tegenwoordig is het nog een hele uitdaging om in balans te zijn én blijven. Evelyn schrijft in haar Conscious Aging Guide over een onderwerp waar veel vrouwen gemengde gevoelens over hebben: ouder worden. Terwijl ouder worden juist magisch kan zijn.

De guides zijn een mooie aanvulling op het online platform Holistik en zijn geschreven met een persoonlijke noot en vooral heel veel liefde. Ze bevatten praktische tips en mooie verhalen die zijn verpakt in prachtige covers.

Back to balance
In de Back to Balance guide verdiept Karlijn zich in gezondheid en geluk als onze natuurlijke staat van zijn. Die zoektocht leidde haar langs wijsheid van oude natuurvolkeren en moderne wetenschappers. Het sleutelwoord? Balans. In deze guide meer over de theorie achter balans, je zenuwstelsel, Yoga Nidra en levenslessen uit het sjamanisme. Alles om jouw sparkle te vinden en verspreiden!

Concious aging
In de Concious Aging guide schrijft Evelyn over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Van de flow van je hormonen en je veranderende lijf tot het belang van krachttraining en innerlijke wijsheid. Want dit laatste komt ook met de jaren! Deze guide pak je erbij als je zin hebt in een positief perspectief op aging en een handjevol eerlijke beautytips. Mooi gemaakt!