Arket laat het hart van modeliefhebbers sneller kloppen

Al gehoord?  H&M breidt, na successen Monki, & Other Stories, COS, WEEKDAY en Cheap Monday, uit met een nieuw merk. Arket. Arket verkoopt klassieke en kwalitatief goede spullen voor vrouwen, mannen, kinderen en ook kun je er interieur spullen kopen. Zo kun je items van Arket scoren maar verkopen ze net als Other Stories ook andere merken.

Arket is trouwens het Zweedse woord voor ‘een blad papier’, en daarmee verwijst de modeketen naar het gebruik van functioneel en duurzaam design.

In tegenstelling tot alle andere shops, kun je bij Arket niet alleen winkelen maar worden sommige panden ook voorzien van een cafe met een new Nordic-keukenconcept. Hier kan je straks genieten van een lekkere en gezonde maaltijd, geheel in Scandinavische stijl. Nieuwsgierig hoe deze hapjes eruit zien? Neem dan zeker even een kijkje op de website. Geloof mij, het water loopt je in de mond!

Arket

Stijlvolle kleding van Arket

In Nederland is het nog even wachten tot de eerste winkel wordt geopend. Maar je kunt nu wel alvast je modehart ophalen op de website. Denk cashmere truien, geruite blazers, goede shirts, stijlvolle pakken en twee-in-een jassen (maar dan niet à la de afritsbroek maar hartstikke stijlvol). De prijzen zijn vergelijkbaar met Other Stories en Cos.

Arket kleding

Ik kan in ieder geval niet wachten tot dat Amsterdam een Arket winkel rijker is. Maar als je toevallig een tripje naar Brussel, Londen of Copenhagen hebt gepland, kun je alvast kijken wat dit nieuwe modewahalla je te bieden heeft.