Apollo Hotel Amsterdam

Het kan bijna niet anders of je hebt wel eens van het Apollo Hotel gehoord. Dat is een hotelgroep met een unieke locatie in Amsterdam Zuid. Een plek die nog niet heel lang gelden van boven tot onder in een nieuw jasje werd gestoken. Ja ja: het Apollo Hotel Amsterdam is sindsdien een van de knapste plekken die wij kennen. Tijd om een nachtje te logeren in eigen stad!

Het hotel staat aan het water en staat van oudsher bekend als een plek op stand. Zeer chique maar voorheen een beetje nuffig. Tegenwoordig mag dat nuffig helemaal weg en chique mag blijven. Behalve chique is het hotel eclectisch, weelderig en rijk! Al in de lobby word je verast door een zwart-wit plafond en een mix van gouden of velours stoelen. Eveneens kun je in een lederen fauteuil neerploffen om te genieten van de uitbundige omgeving. Het interieur mixt verschillende stijlperiodes en stijlen waardoor het nóóit verveelt. Palmboomlampen, grafische vloeren en handgemaakt Tiffany-glas zijn een lust voor het oog. In een hotel mag het ietsje meer zijn want dat maakt buiten de deur logeren nou net spannend!

apollo hotel

pollo

Behalve slapen kun je in het Apollo Hotel ook goed eten. Brasserie Bodon heeft een Franse kaart en in de zomer zit je lekker aan het water. Ook de Harbour Club zit aan het hotel waardoor je kunt kiezen wat je wilt. Deze plek heeft alles! Aan het water is het een oase van rust maar binnen mum van tijd sta je in de levendige Amsterdamse Pijp of borrel je in Oud-Zuid. Parkeren doe je voor de deur en als je de stad in gaat kun je met de fiets (die je kunt lenen van het hotel) of met de benenwagen. Kijk snel op de website om een kamer te boeken!