Anthropologie komt eindelijk naar Amsterdam

Ken je dat? Ben je op vakantie en dan heb je om te beginnen maar een doel: shoppen bij die ene winkel die je in Nederland niet hebt. Anders is het hart niet gerust. In mijn geval is Anthropologie zo’n winkel die ik gezien moet hebben voordat ik op mijn dooie gemak op het strandbed neerstrijk. Alles in die winkel is mooi en aan het einde van de reis is het altijd de vraag hoe ik de borden, deurknoppen en mode-items die ik ruim heb ingeslagen in mijn krappe koffer krijg. Nu denk je vast, wat heb ik daar mee te maken. Nou….

Het mooie nieuws is dat deze winkel op vrijdag 15 november de eerste winkel in Nederland opent! Uiteraard in Amsterdam, de stad die symbool staat voor stijl, creativiteit en een vrije geest. Want deze elementen vind je allemaal terug in het DNA van Anthropologie. De winkels prikkelen de zintuigen en in Amsterdam gaan we een indrukwekkende constructie van handgemaakte pom poms van crêpepapier tot wol zien. Feest dus! En wees gewaarschuwd: het duurt wel even voordat je alles gezien hebt want ‘even’ binnen gluren zit er niet in en met lege handen naar huis gaan ook niet. Sta jij met ons in de rij om de mooiste mode, beauty, wonen, lifestyle en accessoires te scoren?

fashion

Anthropologie, Leidsestraat 32-36, 1017PB, Amsterdam.

anthropologie