WINACTIE | ANAS Crystalcare, het eerste huidverzorgingsmerk met pure bergkristallen

Pure bergkristallen met een energiegevende werking, dat klinkt zo tijdens de donkere decemberdagen als kerstmuziek in de oren, wat jij? Maak kennis met ANAS Crystalcare, ’s werelds eerste huidverzorgingslijn die puur bergkristal in hun producten verwerkt. Een energiegevende lijn die goed is voor lichaam en geest. Daar wil je het fijne van weten!

ANAS Crystalcare: Goed voor mens en natuur 

*Drumrolls please*, jawel hoor ladies and gents ANAS Crystalcare heeft een primeur. Als allereerste verzorgingslijn hebben zij pure bergkristallen in hun producten verwerkt. Een vernieuwende skincare lijn met zuiverende kracht. En die kracht werpt niet alleen haar vruchten af op de huid, maar heeft ook een energiegevende werking voor de geest. Een allround positieve boost dus.

ANAS Crystalcare

Het brein achter deze innovatieve huidverzorgingslijn is de Amsterdamse ondernemer Anas Putriss. Tijdens een indrukwekkende rondreis door Uruguay raakt hij geïnspireerd door de werkwijze van een lokale cosmeticamaker. Dit heeft iets in ‘m getriggerd. Bij terugkomst slaat hij de handen ineen met twee vooraanstaande wetenschappers. Twee meesterbreinen die het reilen en zeilen binnen de cosmetische markt als geen ander kennen. ANAS Crystalcare was het antwoord.

ANAS Crystalcare, een merk met een missie. Ze werken namelijk niet alleen met de allermooiste natuurproducten, er wordt ook 7% van de winst terug aan moeder natuur gegeven. Hiermee wordt onder andere de natuur in Madagaskar – daar waar het bergkristal wordt gedolven – een handje geholpen. Thumbs up!

ANAS Crystalcare mixt spiritualiteit met science 

ANAS Crystalcare combineert spiritualiteit met wetenschap. Een verrassende combi. In elk ANAS-product is een Quartz Crystal verwerkt, een bergkristal uit Madagascar. Waarom? Al duizenden jaren worden kristallen wereldwijd in zuiveringsrituelen gebruikt. Zuivering van lichaam en geest. Als we specifiek kijken naar het bergkristal in de ANAS Crystalcare, dan blijkt deze voornamelijk uit het mineraal silica te bestaan. En laat dit nu net één van de hoofdbestanddelen van onze huid, haar en nagels zijn. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat silica de huid optimaal hydrateert en herstructureert. Hello holistische huidverzorgingslijn, hello zijdezacht babyhuidje.

    ANAS CrystalCare Bodymist    ANAS CrystalCare Showergel

De huidverzorgingslijn van ANAS Crystalcare bestaat uit zeven uniseks producten. Komen ze: shower gel, body milk, body scrub, hand cream, foam wash, body mist en crystal soap. Producten die stuk voor stuk door een ringetje gehaald kunnen worden. En dat is ook de Oscars van de designwereld niet onopgemerkt gebleven. Ze hebben namelijk voor het design van de verpakking een Red Dot Design Award gewonnen. Chapeau! Maar niet alleen het oog, ook je andere zintuigen worden in de watten gelegd. Verwacht producten die makkelijk in het gebruik zijn en heerlijke kruidige, houtachtige geuren bevatten.

ANAS win-win-winactie & kortingscode

Jij kan je energielevel een flinke boost geven. Stuur een mail naar enfait@madpacmedia.com, en laat ons weten waarom jij deze donkere decembermaand wel wat extra energie kan gebruiken, en wie weet mogen we jou blij maken met een energiegevende Crystal Zeep en Hand Cream. We mogen twee winnaars kiezen. De winnaars worden volgende week bekendgemaakt.

Mocht je jezelf willen verwennen óf ben je op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen, dan hebben we goed nieuws voor jou. We mogen namelijk tot 19 december 20% korting weggeven met de code 9BKFJHUF. Shop ANAS hier