Ben jij altijd onhandig met koffers en bagage? Dan is dit HELEMAAL je ding!

Ga jij regelmatig op reis en weet je van ellende niet hoe jij jouw garderobe in een koffer moet proppen? Dat herken ik ook. Zelfs een klein stukje van mijn huis naar de taxi met twee koffers is pure ellende. Hoe rol je die twee dingen fatsoenlijk naar de bestemming? Niet dus. De een rolt altijd de straat op terwijl de ander omdondert. Vanaf nu heb jij nooit meer bagage problemen!

Bugaboo (ik kende het vooral van de kinderwagens) heeft namelijk de allerslimste oplossing van ‘waarom heb ik dat niet bedacht!?’ op de markt gebracht. Je kunt de handbagage namelijk op een grotere koffer klikken en zo moeiteloos over het vliegveld flaneren. De Bugaboo Boxer Cabinekoffer PURE past op de Bugaboo Boxer. Beide koffers zijn gemaakt van hoogwaardig, onbreekbaar materiaal waardoor je niet meer hoeft te vrezen voor de onvoorzichtige – zeg maar gerust lompe – bagagemannen.

Bugaboo_Boxer White Pure on Black Travel Case

BGB_Boxer_cabin case_12

De Bugaboo Boxer Cabinekoffer PURE® is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam van 2 tot 22 maart 2018. Let op: het is wel een prijzige koffer maar je hebt wel in een keer alles wat je nodig hebt! Het design is strak en tijdloos en de kwaliteit uniek.