Allerknapste Love To Give sets van Marie-Stella-Maris

Het is geen geheim dat Marie-Stella-Maris favoriet is op de redactie. Born & raised in Amsterdam begon het merk ooit met water. Marie-Stella-Maris en water zijn nog steeds onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Ook van de luxe verzorgingsproducten die ze tegenwoordig verkopen gaat een percentage van de verdiensten naar een stichting om schoon drinkwater toegankelijk te maken, daar waar het nodig is.

Alle producten zijn absoluut must-haves en enorm geschikt voor in huis. Niet alleen riekt het spul lekker, het staat ook mooi in je interieur. Om deze knapte van de verpakkingen te vernieuwen, heeft Marie-Stella-Maris all-round creative Milou Neelen van Hôtel Magique ingeschakeld. Haar kenmerkende illustraties en graphics zijn enorm geliefd en prijken nu op de nieuwste giftboxen die enorm geschikt zijn als cadeautje voor iedereen. Dubbel mooi om te geven:

Love to give

“Water, zoals in het leven, is de basis bij het maken van deze magische kunstwerken. Als je graag geeft, geef dan water.” – Milou Neelen, Hôtel Magique

De Love to Give sets bestaan uit een hand & body wash (300 ml) en een hand & body lotion (300 ml), en verschijnen begin februari in de winkel in de geuren No.73 Poivre Noir Frais en No.92 Objets d’Amsterdam.

No.73 Poivre Noir Frais
Een geur waar je altijd op kunt rekenen: klassiek, elegant en uniseks. De originele combinatie van drie eenvoudige, maar krachtige Ingrediënten: zwarte peper, geranium en lavendel, creëert een geur die mysterieus complex en verslavend is.

No.92 Objets d’Amsterdam
Dompel je onder in de levendigheid en creativiteit van de Nederlandse hoofdstad, de iconische stad met z’n frisse en bruisende levensstijl. Een sprankelende sensatie van groene thee met citrusakkoorden van bergamot en citroen, met een warme basis van verschillende houtsoorten en musk.

Je koopt de producten hier.

Wat heeft Marie-Stella-Maris so far kunnen betekenen?
Sinds de introductie in 2011 heeft Marie-Stella-Maris meer dan 1.000.000 euro beschikbaar kunnen maken voor schoondrinkwaterprojecten. Er zijn 13 verschillende projecten ondersteund, waarmee meer dan 31.000 mensen structureel worden voorzien van schoon drinkwater.