ADE in stijl vieren? Dat doe je hier!

Je zou bijna denken dat we het verleerd zijn: feesten! Maar het is net als fietsen, je verleert het niet. Alleen omdat we feestjes zó lang hebben moeten missen, pakken we dit jaar uit. Ook het Amsterdam Dance Event (ADE) tussen 13 en 17 oktober mag groots gevierd worden en op deze plekken begin jij jouw event in stijl.

Pornstar Martini bij IZAKAYA

IZAKAYA in de Amsterdamse Pijp is je go-to locatie voor of na je festival tijdens Amsterdam Dance Event. De setting aan de welbekende 360-graden bar zorgt ervoor dat je snel in de sfeer komt en dat terwijl je geniet van de lekkerste cocktails. Een van de meest bekende cocktail creaties van IZAKAYA is de ‘Pornstar Martini’. Het is de perfecte cocktail om in de mood te komen voorafgaand een feestje en onze lievelings. Wist je dat ze ook een alcoholvrije versie maken? Oh en in de avond zorgt de DJ van IZAKAYA voor vermaak voor jouw oren. Wil je ook een hapje eten? Reserveer dan een plek want het zou zomaar kunnen dat er anders geen plek meer is.

IZAKAYA

Petit fours met een cocktail smaakje bij MR PORTER

Bij MR PORTER draait alles om ‘dinner and sinner’. Mr Porter isextravagant, masculiene doch feminiene en goddeloos. Het is de hotspot om jouw ADE sexy te beginnen met bijvoorbeeld de nieuwe selectie petit fours die speciaal voor het Amsterdam Dance Event zijn samengesteld. Zo worden o.a. de MojitoPornstar MartiniBloody Mary en Margarita niet geserveerd als cocktail maar als zondig dessert. Dit zal je gulzig laten verlangen naar meer. Ook bij MR PORTER is reserveren handig!

mr porter

 

DJ en cocktails bij MOMO

MOMO is al jaren een plek van zien en gezien worden. Tijdens een verrukkelijk diner worden alle zintuigen geprikkeld. Zo zorgt de resident DJ van MOMO al vroeg op de avond voor een lekkere sfeer. Hierdoor krijg je al helemaal zin in een dansje! Met een lekkere cocktail in de hand begin jij de avond hier gegarandeerd in stijl.

MOMO