De 5 parfums die je in je leven geroken moet hebben

Nieuw seizoen. Nieuw parfum. Wat zeggen we? Een parfum. Welnee… deze hele reeks met bijzondere signatuur geuren mag er zijn. Stuk voor stuk bijzondere, frisse doch intense geuren die passen bij je lente én zomer mood.

White Vetiver
abelIk ben simpelweg in love met deze 100% natuurlijke parfum van Abel Odor. Juist omdat er natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt, ruikt ‘ie zo lekker op mijn huid. Het is een verfrissende geur met limoen, palmarosa en vetiver(grassoort).
White Vetiver, €45,- voor 15ml via Abel Odor

AERIN Linen Rose eau de Cologne
aerin De geur is een en al amber en roos die je hoe dan ook associeert met je mooiste zomerdag. Z’n frisheid krijgt het parfum door de topnoten van oranjebloesem en citroenblad. En toch riekt het zalig naar rozen!
Linen Rose Eau de Cologne, €155 voor 200ml via Estee Lauder

Jo Malone London Tobacco Mandarin
Jo malone
Is een telg uit de vrijzinnige Jo Malone London familie. De geur van sappige mandarijn en kruidachtige salie, gezoet met een warme elegantie van Bijenwas en zoete tabak doet je denken aan lange zwoele zomeravonden. Daarom mag je deze geur niet missen.
The Bloomsbury Set, Tobacco & Mandarin, €55 voor 30ml Jo Malone London

Duchess Rose
portrait
Duchess Rose is een geur uit de Portraits collectie van Penhaligon, het Britse parfumhuis waar ook de Royals hun neus niet voor ophalen. Duchess Rose is een niet zo onschuldige en frivole geur van een delicate houtachtige roos. Verder ruik je een en vleugje mandarijn en musky wood.
Duchess Rose eau de parfum, €225 vanaf juli verkrijgbaar bij Skins Cosmetics

Mûre et Musc
mure et muskIs de eerste geur en aldus een icoon uit de allereerste collectie van L’Artisan Parfumeur. Geroemd om de innovatie en later ook om de klassieke tijdloosheid. De warme witte musk staat in contrast met de fruitige bramen en het is alsof je je in hoog groen gras bevindt.
Mûre et Musc eau de Cologne, €112 voor 100ml vanaf juli verkrijgbaar bij Skins Cosmetics