5 beauty tips van MÁDARA

In deze gekke tijden zijn we verplicht om thuis te blijven. Het is belangrijk om goed voor elkaar en goed voor jezelf te zorgen. Goed, het voordeel van al dat thuiszitten is dat je zeeën van tijd hebt voor beauty rituelen waar je normaal gesproken nóóit aan toe komt. Want ja, we leven haastig en een beetje rommelen in de badkamer zit er meestal niet in. Lotte van MÁDARA deelt haar favo beauty rituelen at home.

peel
Normaal gesproken spenderen we veel tijd buitenshuis. Nu we verplicht binnenblijven is een peeling geen slecht plan. Na een peeling is het zaak om UVA en UVB straling van de zon te vermijden en laat dat nu net een eitje zijn! Een peeling zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen. Door een peeling worden dode huidcellen verwijderd en verminderen lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken. Mooi dus!
madara peel mask
Brightening AHA Peel Mask, €24,95 MÁDARA

moisturise
Door het vele binnenzitten kan de huid droog en trekkerig aanvoelen. Hydrateren is dus een puik plan! Dit doe je door voldoende water te drinken en met een beetje hulp van buitenaf. Er zijn tal van producten die de vochtarme huid een oppepper geven en vergeet vooral je decolleté niet mee te nemen.
SOS
SOS Hydra mask, €33 MÁDARA

stay active
Beweeg! Ga vooral niet de hele dag op de bank hangen maar creëer routine en bouw vaste momenten in voor lichamelijke activiteit in de vorm van yoga, wandelen, dansen of whatever. Beweging stimuleert dagenlang het metabolisme en een gezonde bloedcirculatie waardoor de huid voldoende zuurstof krijgt en afvalstoffen worden afgevoerd. Begin je dat met een work-out sessie van 20 minuten, dan ben je al goed op weg!
MÁDARA
Infusion Vert Intense Antioxidant Body Cream, €17 MÁDARA

Schermafbeelding 2020-04-11 om 10.19.19
Meer dan ooit hebben je handen een beetje extra verzorging nodig. Van al het wassen worden ze namelijk droog.
hand creme
Infusion Vert Reparing Multi-Layer Hand Cream, €11 MÁDARA

MÁDARA
Dat we oneindig lang aan huis gekluisterd zijn, betekent niet dat we erbij moeten lopen als een slons. Heus, een klein kladje make-up en een knappe outfit doen wonderen. Je voelt je écht beter als je in een mooi huispak rondloopt in plaatst van in een versleten exemplaar. En een beetje high-lighter en lipgloss doen wonderen.
lipgloss
Lip Gloss, €13,30 MÁDARA