5 basics die nooit uit de mode gaan!

Ken je het ook: het gevoel dat je geen leuke outfits in de kast hebt hangen? Waarom hangt er niks tussen, terwijl je zoveel kleren bezit? Dit is zeker iets waar je aan kunt werken. Daarom is het belangrijk genoeg basics in de kast te hebben hangen die je met van alles kunt combineren. Daarnaast zul je natuurlijk ook moeten kijken naar leuke geprinte blouses die je tijdens het een dinertje kunt dragen. Denk bij geprinte en comfortabele kledingstukken aan Geisha kleding. Hier heb je ook enkele basics tussen. Ben jij benieuwd welke basics nooit uit de mode gaat? In dit artikel lees je hier meer over.

Een blazer

Een blazer is ideaal wanneer je je saaie outfit een beetje ‘jeu’ wilt geven. Daarnaast is een blazer eenvoudig te combineren met verschillende bovenstukken. Niet alleen is het gemakkelijk te combineren, het geeft in mum van tijd een chique, zakelijke uitstraling. Daarom mag een (oversized) blazer niet ontbreken in je kledingkast. In de zomer kun je een blazer gebruiken als jas en in de winter draag je hem naar je werk. Niemand slaat de plank mis in een mooie blazer.

Highwaist broeken

Steeds vaker worden broeken met een hoge taille gedragen. Deze trend gaat goed samen met een statement piece zoals een crop top. Deze combi zorgt voor een gewaagde look waarmee je prima voor de dag kunt komen. De voordelen van het dragen van een hoge taille is dat je rondingen er mooi in uitkomen en je benen er langer in lijken. Draag je de high-waist broek met een kraakwitte blouse, dan is het een klassieke evergreen die altijd kan!

Getailleerde jurken

Voor een vlammende date of een wild avondje drinken met je vrienden zijn getailleerde jurken mooi om te dragen. Deze kun je combineren met zowel sneakers als laarzen. Josh V jurken zijn daarom dé jurken die je wilt hebben. Bij de taille lopen de jurken iets smaller waardoor je rondingen worden omarmd. Hiermee wordt je vrouwelijk figuur geaccentueerd en dat mag je laten zien!

Trenchcoats en leren jasjes

Camel kleurige trenchcoats zijn de modeklassiekers die je elk jaar weer in je garderobe wilt zien. Aardetinten zijn eenvoudig te combineren met verschillende stijlen en voegen elegantie toe aan je outfit. Voor een stoere look, kies je eerder voor een leren jas. Deze staan niet alleen heel stoer, maar houden je ook warm door het materiaal.

Kortom, enkele basics die nooit uit de mode gaan zijn blazers, high-waist broeken, getailleerde jurken, trenchcoats en leren jasjes.

Vogue cureerde een unieke mode-expositie in Westfield Mall is