3 x scary festiviteiten met Halloween

As we speak vind ik horror verschrikkelijk maar Halloween is niet zo eng als het lijkt. Als je niet vies bent van een verkleedfeestje of thema borrel, kun je in oktober helemaal los. Er zijn namelijk een aantal toffe festiviteiten die niet mogen ontbreken in je planning. Heb jij nog geen idee van alle festiviteiten? Wij zochten er een aantal uit in Amsterdam.

Soundbites in Mama Makan
Creepy cocktails en bloody bites in overvloed aanstaande vrijdag 27 oktober vanaf 18:00 in Amsterdam Oost. Deze borrel duurt tot 21.00 en is daarom de perfecte afterwork om de werkweek mee af te sluiten. Er mag gedanst worden want een live band speelt enge tunes en DJ Raphaella ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan.
Mama Makan
Kijk op de website voor meer informatie.

THE DUCHESS Afternoon Tea Halloween (limited edition)
De signatuur Afternoon Tea van THE DUCHESS wordt af en toe in een nieuw jasje gestoken. Dit keer zijn het bange bites speciaal voor Halloween. Wat je kunt verwachten? Black velvet macarons, pumpkin cupcakes, ragfijne suikerspinnen, fingeer licking sandwiches en bloedsinaasappel fruitsalades. Dit alles onder het genot van een bedwelmende champagne. De limited edition Halloween Afternoon Tea wordt geserveerd van 23 t 31 oktober tussen 12.00 en 17.00.
halloween
Kijk op de website voor meer informatie.

IZAKAYA’s Supreme Brunch Halloween Edition
De Supreme Brunch is een exclusief zondags evenement waar je kunt genieten van verfijnde en creatieve Nikkei-gerechten, cocktails, champagne, DJ’s en ander extravagant entertainment. Next level brunchen dus. Deze editie, aanstaande zondag 29 oktober, wil je zeker niet missen! Halloween is nog nooit zo sexy geweest. Iedereen is welkom vanaf 14.30 om van dit feest mee te genieten maar reserveren is aan te raden, ook voor alleen cocktails ben je hier aan het juiste adres.
madfox
Check de Facebookpagina voor meer informatie

Bonus: Till Death do us Part @ MAD FOX Club
Op 31 oktober kun jij jezelf sneaky en onzichtbaar naar de meest exclusieve nachtclub van Amsterdam begeven waar in het donker heel wat spannende dingen gebeuren die het daglicht niet verdragen. Ben jij een nachtdier en durf jij het aan? Laat je dan verleiden door de nacht.
Kijk voor meer informatie op de website.