3 schuldvrije en natuurlijke beauty-merken

Make-up is een mooimaker, maar heeft ook zeker een minder mooie kant! Net als parfum en andere huidverzorgingsproducten. Voordat jij het product op jouw gezicht smeert, is het vaak al getest op dieren. Onderstaande beauty merken testen niet op dieren en gebruiken veelal natuurlijke ingrediënten. Goed voor jou en voor de rest van de wereld. Dat maakt de keuze een stuk eenvoudiger, is het niet?

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, er is zóveel! Daarom zetten wij drie fijne merken op rij.

100% Pure
mascara
Dit merk streeft naar s’werelds meest pure, organic en natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. De producten in de vegan cosmetica lijn bevatten bijvoorbeeld veel antioxidanten, natuurlijke vitamines en essentiële oliën. Dat moeten we hebben!

Abel organic eau de parfum
parfum abel
Kort geleden zaten wij rond de tafel met Frances Shoemack van Abel Organics. Ze bedacht namelijk een biologisch gecertificeerd parfummerk dat boven alles lekker riekt! Haar geuren Vintage ’13 en Tonic waren de eerste 100% natuurlijke én organic parfums ter wereld. Zo zuiver, dat je het parfum kunt drinken. Dus ben jij ook voorzichtig met wat jij op jouw huid sprayt? Kies dan voor dit parfum! Het is onder andere verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

Interview: Frances Shoemack is het brein achter Abel, een organic parfum dat je kunt drinken.

MOA
green balm
MOA creëert natuurlijke producten voor je huid, alles in Engeland. De duizendplant is hun lievelings kruid en deze groeit gewoon naast de hagen in Engeland. Het is een bescheiden kruid met enorme helende werking. Het is niet voor niks dat sterren als Cara Delevingne en Gwyneth Paltrow zweren bij een potje ‘Green Balm’.