3 luxe make-up merken die het waard zijn om in te investeren

De producten van sommige makeup-merken koop je niet voor een habbekrats, maar zijn de investering dan ook echt wel waard. Als ik één ding te weten ben gekomen over make-up, is het dat fijne producten niet altijd de hoofdprijs hoeven te kosten. Zo gebruik ik al jaren een mascara voor nog geen vijf euro! Daartegenover staat dat ik ook niet vies ben van een beetje luxe en dat ik mijn make-up collectie graag uitbreid met fijne en professionele items in knappe verpakkingen.

Supercompenseren noem ik dat! Aan de ene kant jaag je op kwalitatieve koopjes en aan de andere kant mag je jezelf eens in de zoveel tijd verwennen met een luxere mooimaker. Bovendien gaat make-up een hele tijd mee en als je de prijzen zo bekijkt, valt het reuze mee. Deze merken zijn zo fijn dat ik ze graag met jullie deel!

Charlotte Tilbury
charlotte tilbury
Deze mooie set is de investering waard! In een keer ben je klaar en heb je jouw glam look compleet.
Charlotte Tilbury The Glamour Muse, €210 Charlotte Tilbury via De Bijenkorfgoddess cleansing
“Dubbele reiniging met de natuurlijke krachten van een godin voor een perfect gereinigde huid, alsof je net uit de spa komt!” Perfect voor de lente!
Godess Cleansing Ritual, €40 Charlotte Tilbury via De Bijenkorf

Laura Mercier
laura mercier

De fijnste primers en foundations zijn van Laura Mercier, vooral de exemplaren die ervoor zorgen dat je huid gehydrateerd blijft en vocht vast houden. Hierdoor krijg je geen craquelé effect. Bijzonder is dat de foundation in 30 tinten verkrijgbaar is.
Foundation primer hydrating, €39 Laura Mercier via Skins
Flawless Lumière Radiance-Perfecting Foundation, €49 Laura Mercier via Skins

Ghazal Beauty
ghazal eye brows
Niet iedereen wordt geboren met mooie wenkbrauwen, maar je kunt ze wel creëren. Ik vind wenkbrauwen het belangrijkste en meest sprekende onderdeel in het gezicht. Helaas heb ik in de 90s teveel geplukt waardoor de volle borstel zijn getransformeerd in schrale wenkies. Dit natuurlijke product van Ghazal Beauty geeft je wenkbrauwen een boost!
Brow Boost oil, €35 via Ghazal Beauty