Luxe Cambana D’Angkor Suites, Siem Reap Cambodja

Wie mijn eerdere post over Angkor Wat heeft gelezen, of wie mij op Instagram volgt, heeft al foto’s van de prachtige Cambana D’Angkor Suites voorbij zien komen. Tijdens mijn verblijf in Siem Reap, dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de tempels van Angkor Wat, sliep ik in deze bijzonder mooie suites.
cambana 

De Cambana D’Angkor Suites bestaan uit 9 comfortabele suites met airco; de plek is een oase van rust in de drukte van Siem Reap. Er is een prachtig zwembad, met mooie ligbedden en de WIFI is snel. Daarnaast is het eten in het restaurant erg goed!
detail hotel
Het verblijf is niet goedkoop, maar ik vond het de extra euro’s meer dan waard. Na een dag tempels trotseren in de hitte als een ware Indiana Jones, is een goed hotel met zwembad & airco een must! Hotel Cambana D’Angkor Suites werd mijn tweede thuis en ik raakte bevriend met een meisje dat er werkt: Marie-Jo. Ze heeft me achterop haar scooter, mooie plekken buiten de stad laten zien en we hebben samen met mijn zingende tuktukchauffeur mr. Chen gepicknickt bij Angkor Wat, zonder andere toeristen in de buurt. Een ervaring om nooit te vergeten! Marie-Jo en ik hebben nog steeds contact.
jacuzzi
Het personeel bij de Cambana D’Angkor Suites doet er alles aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zetten ze bijvoorbeeld met alle liefde een ontbijtje voor je klaar als je om 05:00 slaapdronken naar Angkor Wat wilt vertrekken voor de zonsopgang. Op mijn laatste dag krijg ik een upgrade naar de Royal Suite…
landschap Kijk voor de rest van deze post en meer foto’s & tips op www.littlewanderbook.com!
lieke
Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!

Goodmorning Vietnam! De leukste hotspots in Hanoi!