5 verbazingwekkende complottheorieën, wat geloof jij?

Denk jij dat Courtney Love Kurt Cobain heeft vermoord en dat John F. Kennedy het slachtoffer werd van een complot van de CIA en het Amerikaanse leger? Dan ben je gevoelig voor complottheorieën. En in deze tijd vliegen ze je om de oren, al is dat altijd al zo geweest. Stonden de geheime samenzweringen vroeger gewoon in de krant, tegenwoordig verschijnen ze op je time line.

Beyoncé was ooit nep zwanger
Een beetje gek maar wel mogelijk als je naar de onderstaande video kijkt.

Courtney Love vermoorde Kurt Cobain
Dit een bekende, inmiddels ietwat verouderde theorie: want in plaatst van dat Kurt Cobain zelfmoord zou hebben gepleegd, denken veel mensen dat Courtney Kurt iets heeft aangedaan. In de documentaire over het leven van Kurt wordt ook gesproken over deze complottheorie maar bewijzen zijn er niet. Het was wel een beetje gek dat de privé-detective Tom Grant, ingehuurd door Courtney herself, later beweerde dat de afscheidsbrief van Kurt door Courney geschreven was.

Elvis Presley is still alive!
Natuurlijk is de beste man inmiddels een aantal jaar ouder, maar er gaan geruchten dat hij grijs en wel nog rondloopt op deze aarde. Zijn nieuwe naam zou John Burrows zijn en volgens anderen woont hij nog als zichzelf op Graceland.

Tupac is ook nog springlevend
Dat rapper Tupac nog leefde, dat dacht ik ook op de middelbare school. Niet omdat ik hem ooit had gezien, maar omdat ik totaal geen verstand had van rap muziek en er toch over mee wilde praten. Viel ik even lekker door de mand. Máár niet in dit geval… want er waren meerdere mensen die beweerden dat Tupac de kogels overleefd had en ergens rondloopt op Cuba. In 2015 dook er in ieder geval nog een selfie op!

Marilyn Monroe is vermoord
Monroe had het niet makkelijk. Ze zou in 1962 zelfmoord hebben gepleegd maar daar is niet iedereen zeker van. Het zou namelijk ook kunnen dat iemand haar heeft vermoord omdat ze een affaire had met John F. Kennedy die zelf ook weer vermoord is maar door wie, dat weet geen mens.