10 vage dingen die mannen doen en wat ze eigenlijk betekenen

Tien keer zijn berichten lezen, jullie laatste gesprek oneindig vaak overdenken en nog niet snappen wat hij nou eigenlijk bedoelt. Pff… vermoeiend. Veel mannen – en vrouwen trouwens ook – geven verkeerde signalen af. Op een sneaky manier misleiden ze je zonder dat je daar erg in hebt. Ja. Je hebt het ergens wel door, maar je begrijpt het niet. Lees hier tien dingen die het meest voor de hand liggen.

1. Je hebt al tijden niks gehoord – getting over him – als hij opeens een nietszeggend bericht stuurt
Hij wil aandacht. Sommige mensen kicken op aandacht en met een berichtje hebben ze dat zo voor elkaar.

2. Jij stuurt iets terug op zijn bericht en hoort vervolgens niks meer!
Hij wilde alleen maar even weten of je nog belangstelling in hem hebt. Hij op dit moment niet in jou hoor, maar je bent nog steeds een potentieeltje.

3. Hij stuurt steeds berichten maar afspreken? HO MAAR!
Hij vindt je leuk, maar niet leuk genoeg. Nee. Er is zeker geen toekomst samen maar voor nu is het een leuke flirt, meer ook niet.

4. Na een paar dates is het opeens afgelopen
Je bent niet de enige met wie hij z’n vertier heeft. Of je bent wel de enige met wie hij date, maar hij heeft nog een vriendin. Als je zelf geen rare capriolen uithaalt – hem stalkt ofzo – en hij neemt opeens de benen, dan is er duidelijk iemand anders.

5. Je wordt overladen met berichten wanneer hij je met een andere man ziet
Dit is een echte jager. Wat hij niet heeft, wil hij hebben, als hij je heeft verveelt, hij zich . Niet aan beginnen.

6. Hij zegt dat hij ‘vrienden’ wil zijn maar flirt zonder gêne
Hij wil jou nog wel om zich heen hebben, maar is niet oprecht geïnteresseerd. Loslaten is alleen nog net iets te ingewikkeld… en hij is toch eerlijk? Dan mag hij toch met je gevoelens spelen?

7. Hij belt alleen laat op de avond en wil altijd thuis afspreken
Deze man is bronstig en voelt zich fysiek in ieder geval tot je aangetrokken. Maar een goed gesprek? Waarom zou ie? Je bent zijn booty call!

8. Jullie doen veel samen maar niet op speciale dagen
Op Valentijnsdag heeft hij geen tijd, met kerst is hij in geen velden of wegen te bekennen en je verjaardag slaat ie ook liever over. Jullie zijn duidelijk niet exclusief en hij hoeft ook niet per se je vrienden en familie te ontmoeten. Laat dat hele relatie gedoe nog maar even zitten!

9. Lang leve de lol
Want yes jullie hebben het altijd gezellig. Uitgaan, jolige berichtjes sturen en wijn drinken is de normaalste zaak van de wereld. Maar uit eten of chillen op zondag zit er niet in! Je snapt: dit gaat ‘m niet worden.

10. Hij zegt dat ‘ie nog niet klaar is voor een relatie, wie weet in de toekomst
Ja ja.. ooit. Deze man wil jouw hart niet breken maar geeft je in feite valse hoop. Wacht niet op hem, want je mist een hoop andere kansen! Als er een ‘ooit’ komt moet hij z’n best gaan doen… anders laat maar.

Lees ook: 30 vragen die je kunt stellen om erachter te komen of jullie echt bij elkaar passen.