Stijlvol reizen: zo gaat alles in de koffer

We staan het hele jaar te popelen om om reis te gaan. Reizen is leuk! Inpakken not at all. Het is een gedoe, je kunt nooit alles meenemen en dat willen we wel. Door de vakantiestress vergeet je vaak een hoop en uiteindelijk krijg je de koffer nooit dicht.

Als jij jaar in jaar uit tegen hetzelfde probleem aanloopt wordt je er handig in. Zo hebben wij ook een aantal tools ontwikkeld om zoveel mogelijk mee te nemen. Zo zien we er ook op vakantie piekfijn uit.

1. Lijstjes, lijstjes, lijstjes
Nog voordat de koffer uit de kast komt zijn wij al begonnen met lijstjes. Ja, wij maken lijstjes voor alles dus ook voor het inpakken. Op deze manier hebben we minder stress tijdens het inpakken want we hebben er al vele malen over nagedacht.

2. Ready to go vakantie pakket
Je bent zo druk in de weer met schoenen, tassen en sieraden waardoor je die tandpasta en tandenborstel he-le-maal vergeet. Daarom is het verstandig om een ready to go toilettas klaar te hebben staan. Daarin zitten jouw reistandenborstel, mini tandpasta, deo en andere toiletspullen die je in de euforie van het inpakken helemaal vergeet.
just lets go
3. Rollen is beter dan vouwen
Jouw koffer heeft altijd te weinig ruimte. Erg vervelend want daardoor moet je het hele ding drie keer in en uit laden om een strengere selectie te maken. Als alles dan toch weer uit de koffer is, rol de kleding dan op. Je zult zien dat er veel meer in past!

Hoogvliegers: het leven van en door stewardess Claire

4. Ga zuinig met sieraden om
Pleur niet al je kettingen, armbanden en andere accessoires in de koffer. Alles gaat in de knoop zitten of zelfs kapot. Het is een kleine moeite om sieraden stuk voor stuk in zakjes te verpakken. Zo heb je er op jouw bestemming ook nog wat aan.

5. Gebruik schoenen als extra ruimte
Het is zonde om niet iedere vierkante meter van de koffer te benutten. Ook in schoenen zijn kostbare vierkante meters over om kleine spullen in te stoppen. Denk aan ondergoed, zakdoeken en zwemkleding.

6. Haast je niet
He, je hebt vakantie! Ga niet op het allerlaatste moment alles inpakken. Geef jezelf de tijd zodat je niks vergeet en geen onnodige stress krijgt.

Volg ons ook op Instagram!