WINACTIE | MADE.COM gaat voor fluffy dierbaar design

Huisdieren. In tijden van quarantaine zijn we en masse op zoek gegaan naar een harige viervoeter als nieuwe huisgenoot. Want ja, we brengen nu eenmaal meer dan ooit rundum hause door, en dan is wat extra gezelligheid in huis halen wel zo leuk. De vraag is zelfs zo groot dat er hele wachtlijsten voor (ras)honden en -katten zijn ontstaan. Wat een beestenboel, heel Nederland aan de harige mini-me’s. En bij een (nieuw) huisdier horen de nodige essentials. Lifestyle merk MADE.COM weet raad!

MADE.COM gaat voor fluffy dierbaar design 

Misschien heb je het wel op de beeldbuis voorbij zien komen: dierenvrienden die flink aan de wandel en stokkenspelerij gingen met hun huisdier(en). Waar de work-out normaal een klein blokkie om was, is een ronde van een paar km per dag tijdens thuiswerkdagen er niets bij. Het gevolg? Natte neuzen met overbelaste (eelt)pootjes en stress. Echt waar, ook huisdieren kampen met de gevolgen van corona door niet langer het rijk overdag voor zichzelf te hebben. Tijd om ze eens in de welverdiende watten te leggen.
MADE.com huisdierencollectiehuisdierencollectie MADE.com    Photo credit: frenchie_toast_shoreditch                              Photo credit: @sarahvangael
Zelf wil je er knus bijzitten, maar heb je wel eens in dat knappe koppie van je fluffy huisgenoot gekeken? Precies, ook zij willen een prinsheerlijk leven leiden. Eten, slapen, spelen and repeat. Waar je vroeger weinig knappe items voor je viervoeter kon vinden, is dat anno 2020 een ander verhaal. Zo heeft MADE.COM een heuse huisdierencollectie ontworpen. Manden, kommen, tipi’s en zelfs buitenhuisjes. De hele shabang om je dierenvriend de luxe en comfy (nacht)rust te geven die ‘ie verdient.

Items voor huisdieren die wél bij je interieur matchen

Als je MADE.COM kent, dan weet je dat het niet zomaar een alledaagse huisdierencollectie is. Verre van! Stylish, trendy, gevarieerd, praktisch en fun it is. De ontwerpers hebben de meubeldesigns doorvertaald naar die voor de fluffy huisgenoten. Zo zie je veel kleuren, stoffen, patronen en ambachtelijke afwerkingen terug in de huisdierenitems. Lekker matchy-matchy met je eigen interieur.
MADE.com huisdierencollectie
Bij het ontwerpen is comfort als uitgangspunt genomen. Zo is er een Scandinavische tipi, extra groot ‘bed’, bank met luxe fluweel en fraaie messing poten. Stuk voor stuk ‘woef’ aantrekkelijk! En het gros van de chillbanken- en bedden heeft een afneembare, wasbare hoes. Wel zo hygiënisch voor jezelf en je vrolijke viervoeter.

WINACTIE MADE.COM

Gulle gevers, dat zijn ze bij MADE.COM. Ze geven namelijk een supertoffe dierenmand naar keuze cadeau. Zo hoef jij je niet langer te irriteren aan dat oerlelijke chillkussen, en kan je viervoeter z’n lol op. Afijn, you get the point. Wat je moet doen?  Volg Enfait en MADE.COM op Instagram, en vertel ons in een e-mail naar enfait@madpacmedia.com waarom juist jouw natte neus of koninklijke kater ‘m zou moeten winnen. Fingers crossed! De winnaar maken we eind augustus bekend.*
* De naam en het e-mailadres van de winnaar wordt gedeeld met MADE.COM. Vanzelfsprekend worden die gegevens niet voor andere doeleinden dan de MADE.COM dierenmand winactie gebruikt.