Is jouw ochtend niet altijd zo #wakeuplikethis of #blessed?

Slapen is fijn. Opstaan ook. Ochtenden zijn écht het beste moment van de dag en daarom sta ik meestal extra vroeg op. Omdat ik op deze momenten nog even kan rommelen voordat de drukte écht begint. Noem me gek, I love it. Alleen is het niet zo dat ik in de winter de zon op zie komen en het eerste uur van de dag heb ik alles behalve een Instagram-waardig hoofd. M’n latte kan nog nét op de foto maar dat is dan ook het enige.

Nee. Voor mij geen selfies in een niemendalletje en #wakeuplikethis of #blessed uitspattingen. Al voel ik me heus wel #blessed. Al is het maar omdat ik uitgeslapen ben en m’n lievelings ontbijt kan eten met m’n lievelings man naast me zonder prikkels van buitenaf. Oh. En ik pak ook wekelijks een vroege yogales mee. Daarmee ben ik blijkbaar een uitzondering want deze reclame laat zien hoe het ochtendritueel er voor de meeste vrouwen uit ziet. Niks uitgebreid ontbijten, mail checken voor het opstaan en rustgevende yogasessies. Ze worstelen zich in een outfit met een banaan in de ene hand en droogshampoo in de andere hand.

Ben jij ook geen ochtendmens? Er zijn dingen die ervoor zorgen dat je toch wat aangenamer wakker wordt. Zélfs als je moet werken. Al is voor tien uur beginnen geen goed plan. Enfin. Struggle jij je ook door de ochtenden heen? Dan is deze video vast heel herkenbaar!