Ben jij al eeuwen vrijgezel? Dit vertelt niemand jou!

Wil het maar niet vlotten met het vinden van de ware? Vervelend. Maar minstens zo vervelend zijn de vragen die je iedere verjaardag, bruiloft of borrel krijgt: “Heb je nog geen vent aan de haak geslagen? En je bent zo leuk! Er moet toch wel iemand voor jou rondlopen?” Jaja…. vast.

Alleen heb je geen idee waar hij of zij dan is, NIET bij jou in de buurt. Het lijkt zo simpel, maar dat is het dus niet. En al he-le-maal niet als iedereen van alles over je denkt, maar dit uit medelijden niet zegt. Nee, daar heb je wat aan! Gelukkig zijn wij recht voor z’n raap en horen wij ook wel dat er gesproken wordt over eeuwige vrijgezellen. Dit dus:

1. You want it all
Als jij je droomman beschrijft, krabt een ander zich achter de oren. Je bent op zoek naar iemand die knap, intelligent, sportief, creatief en betrouwbaar is. Oja, en hij moet ook niet krap bij kas zitten. Een man met slippers? NO WAY! Of nog erger: hij drinkt bier, gaat té vaak op stap, kijkt voetbal en ga zo maar door. Succes met het het vinden van mister perfect maar wij weten stiekem al dat het jou nóóit gaat lukken.

2. Blijf jezelf
We snappen: tijdens de eerste date wil jij er piekfijn uitzien. Haren in de krul, spray tan en een dikke laag make-up. Jij bent een soort van onaantastbare goddelijke vrouw, maar vergeet vooral niet om jezelf te zijn! Want als jij altijd een masker op hebt, prikt een date nooit door je heen en vindt hij je waarschijnlijk alleen maar vaag en té perfect.

3. Je bent aan het cocoonen
Eh hallo? Op de bank ga je de ware echt niet tegenkomen. Trek er op uit en ontmoet nieuwe mensen! Zelfs in je eentje op pad gaan is beter dan thuis blijven en afwachten.

4. Angst is een slechte raadgever
Wil je écht aan de man dan moet je actie ondernemen. Soms moet je zelf op iemand afstappen, het eerste bericht sturen en zeggen wat je denkt. Ook al vind je dit gruwelijk eng! Afwachten is niet mysterieus maar gemakzuchtig. Stap in de kroeg eens een keer op iemand af, flirt en lach met je ogen! Je zult zien dat het werkt.

5. Jetzt geht’s los
Zwikkend als een aangeschoten hert op hoge hakken sta jij iedere week luidkeels te blèren in de plaatselijke kroeg. Aan aandacht geen gebrek, maar de meeste mannen vinden het ‘grappig’ en leuk voor een avondje. Meer ook niet.

Lees ook: mensen met groene ogen blijken ongelofelijk speciaal!