8 onverwachte manieren om aan de man te komen

Voor alle vrijgezellen die nog op jacht zijn, de liefde komt soms op een héél andere manier om de hoek kijken dan je denkt. Sta jij je iedere week in de kroeg uit te sloven en kun je niet stoppen met loeren naar potentieel relatiemateriaal op datingsites? Dan ben je wellicht té hard op zoek. Juist als je het niet verwacht kan het zomaar zijn dat die ene man bij jou op een bordje wordt voorgeschoteld. Dit zijn de mooiste verhalen die ons ter oren kwamen.

1. Z’n moeder vindt jou heel geschikt
Je bent aan het werk, of op de koffie bij tante Zus en daar krijg je te maken met mevrouw Zo. Je staat mevrouw Zo vriendelijk te woord en denkt: ‘wat kijkt die vrouw mij toch raar aan’. Dat komt omdat ze zich in haar hoofd al een voorstelling maakt van jou als aanstaande schoondochter. Want op een gegeven moment vraagt deze dame of jij nog vrijgezel bent. Ja? Oh, haar zoon héél toevallig ook. “Wacht ik bel hem wel even, lieve jongen luister eens, ik heb hier een hele mooie dame naast mij zitten, ja en ze is nog vrijgezel, wil je haar even”. En dan heb jij opeens een man aan de telefoon én een date geregeld. Wel eerst even z’n Facebook checken!

2. De makelaar (of huisbaas) is hitting on you
Al een tijd ben jij op zoek naar nieuwe woonruimte. Je bent actief op internet aan het zoeken, en zo nu en dan mag je langskomen voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging ben jij hélemaal weg van de woonruimte, je springt dan ook een gat in de lucht als de makelaar de volgende dag contact opneemt. Maar niet met het heugelijke nieuws dat jij de woonruimte mag betrekken, nee hij wil wel een drankje met jou drinken om uit te vinden of jij zijn stulpje mag betrekken!

3. Een vriend is méér dan just a friend
Het kan, vriendschappen tussen mannen en vrouwen – al zijn de meningen daar over verdeeld -. Soms lopen deze vriendschappen anders dan verwacht. Want ook al heb jij in het begin totaal geen kriebels bij deze man, als hij avances maakt, beginnen deze toch te komen. En eigenlijk is hij nog goed in bed ook!

 

Lees ook: kunnen mannen en vrouwen gewoon vrienden zijn?

 

4. Liefde op de werkvloer
Dit is zo gek nog niet en het komt eigenlijk heel vaak voor. Een liefdesrelatie tussen twee collega’s. Er gebeurt sowieso veel tussen mannen en vrouwen op werkborrels, maar daar hebben we het nu niet over. Nu gaat het over échte liefde, over twee collega’s die elkaar stiekem al heel lang in de smiezen hebben, maar nooit stappen durven te ondernemen. Dus doe dat wel!

5. Via Marktplaats
Jij hebt de perfecte bank gevonden op Marktplaats, op naar de oude eigenaar. Terwijl je aanbelt ben je je al aan het bedenken hoe jij die bank in jouw auto kunt krijgen. Maar als de deur opengaat vergeet jij überhaupt dat je voor een bank bent gekomen. Mijn god! Wat een hot shot staat daar in de deuropening. Mag hij mee in plaats van die bank? Met een beetje geluk denkt hij hetzelfde en heb je een man aan de haak geslagen!

6. Op een bruiloft of begrafenis
Wie weet loop jij jouw ware liefde wel op een bruiloft of op een begrafenis tegen het lijf. Op intieme gelegenheden waar ook onbekenden komen is de kans groter dat jij met hem aan de praat raakt. En als het dan klikt, heb je beet!

7. In de yogales
Steeds meer mannen vinden hun weg naar de yogaschool, niet om de minste reden dat ze bronstig zijn en op zoek naar een vrouw. In sommige gevallen dan. Wij horen regelmatig mannen praten over de strakke kontjes die ze spotten in de yogales, dus trek je mooiste pakkie aan! En bereid je voor op een downward facing dog.

De do’s en dont’s omtrent hot yoga.

8. Huisfeesten
Dit zijn de mooiste feesten! Intiem maar toch anoniem. Tenminste, je bent ergens in huis dus hoeft geen rekening te houden met jan en alleman. Vaak is er drank in overvloed en je krijgt iedereen wel een keer te spreken. Ook hem. En als de vonk overspringt hebben jullie nog de hele avond om een rustig plekje op te zoeken…