Shopping: mode met een knipoog naar onze kindertijd

Mode is ongrijpbaar. Niemand weet precies waarom bepaalde items alsmaar opnieuw ‘in de mode’ komen. Wij snappen wel dat bepaalde trends steeds opnieuw de kop opsteken. Want wie houdt er nu niet van kittige accessoires? Of all that glitters?

Dierenrijk
Iedereen loopt weg met dierenprints, kattenoren of andere op dieren geïnspireerde trends. Niet zo gek, het internet staat vol met de meest adorable poezen en honden plaatjes. Denk aan de schattige rolmopsen die iedere dag op je Instagram verschijnen. Dat willen wij! Dus vandaar dat we massaal kiezen voor kittige ballerina’s en verschillende leopard prints.
loafer

Kittige cadeaus voor kattenliefhebbers.

Katten loafer, €445 Charlotte Olympia via Neiman Marcus
teddy masker
Teddy slaapmasker, €7,99 H&M

Fakefur
Aaibare mode! Wel nep graag. Want echt bont? Dat is al jaren not done. Juist de neppe en kleurrijke exemplaren verwarmen ons prima deze winter en hebben een hoog knuffelgehalte.
fakefur jas
Kleurrijke jas van imitatiebont, €599 Karen Millen
oren
Muts met pompom, €11,76 Monki

Shopping: spelen met ruiten!

All that glitters
Als klein meisje was je net een ekster en alles met glitters was onweerstaanbaar. In jouw volwassen garderobe is nog maar weinig glitter te bekennen, alleen rond de feestdagen glinstert er hier en daar wat. Toch krijgen glitters dit seizoen meerdere kansen om te shinen, want langzaamaan zien we de glitter steeds vaker als onderdeel van jouw dagelijkse outfit. Van glimmende sok tot sprankelende coltrui, we want it all!

glittertrui
Glittertrui, €24,99 H&M
glittertas
Glitter clutch, €55,88 Asos