16 ongelukkige dingen waar je altijd té laat achter komt

Er is niks zo vervelend als achter de feiten aanlopen. Zeker als het gênante situaties betreft! Toch is het niet te voorkomen en heeft iedereen wel eens wat onhandigs meegemaakt. In de meeste gevallen raap jij jezelf weer bij elkaar en doe je alsof er niks aan de hand is.

Want we zijn allemaal levende wezens, en iedereen doet wel eens iets waarvan je later denkt: ‘stom’! Dingen die je liever wilt voorkomen maar die blijkbaar onvermijdelijk zijn. Bij ons op de redactie in ieder geval wel.

Zo ga je sierlijk om met deze 15 gênante situaties.

1. Je hebt je ondergoed verkeerd om aan
Niet zo gênant omdat niemand het ziet, maar wel irritant! In alle haast heb jij je slip verkeerd aangetrokken en dat zit niet al te best. Ach dan maar een dagje zo. Anders is het als jij je hele outfit andersom aan hebt, dan kun je jezelf beter meteen fatsoeneren.

2. Er zit iets tussen je tanden
Een klassieker maar daarom niet minder erg! Je bent altijd met tandenstokers in de weer en toch zit er net tijdens die ene date een stukje sla tussen je tanden. Hoe is het mogelijk?

tanden

3. Paraplu vergeten
Altijd en overal. Ten eerste vergeet je je paraplu als je thuis vertrekt, hierdoor blijf je niet droog en zie jij eruit als een natte hond met vegen mascara onder je ogen. Als je de paraplu voor de verandering wel op sleeptouw neemt, blijft deze altijd ergens liggen. Ondertussen heb je een aparte rekening voor paraplu’s geopend.

4. Het is glad buiten
Verdomd vervelend! Daar had jij niet op gerekend! Net nu jij op torenhoge hakken over de straat marcheert, blijkt hier een flinterdun laagje ijs op te liggen. Hoe ga je je hieruit redden?

uitglijden
5. Het toiletpapier is op
En wat doe je dan?


6. En de deur zat niet op slot…
Daar kom je pas achter als iemand doodleuk de deur openzwaait en jou verschrikt ziet zitten.

7. Souvenirtje?
Als je vervolgens het toilet verlaat, neem jij een hele sliert toiletpapier mee. Onder je schoen of uit je rok.

8. Je panty piept onder je rok uit
Sommige panty’s zitten zo vervelend, het kruis hangt ergens op je knieën. Maar dan opeens ook echt. Die minirok is stukken minder sexy met een kruis dat halverwege je benen hangt.

9. Gaten
In je jurk, broek, rok of panty. Het is altijd een probleempje.

10. Ontblote lichaamsdelen
Veel gezien deze zomer: bikinitopjes die nog ergens in het water liggen, afgezakte broeken of verschoven – deels transparante – kledingstukken.

11. Die email was niet voor iedereen bedoelt
Verzonden. Hé? Wacht! Komt terug! Maar dat gaat helaas niet meer. Jouw email is per ongeluk niet naar één ontvanger maar naar een hele groep verzonden. Laat er nu net een dikke roddel of uitspraak in staan waardoor je flink in de problemen kunt komen.

Hoogsensitief op de werkvloer: hoe ga je hiermee om?

12. Wat stinkt het hier?
Gadverdamme! Waar komt die nare geur vandaan? Iedereen – inclusief jijzelf – kan het niet uithouden in deze stank. Maar de oorzaak is onbekend. Dus zitten jullie – best een hele tijd – met dichtgeknepen neus te werken of kletsen. Totdat jij onder je schoen kijkt, en je raadt het al, daar zit een luchtje aan.

13. Het verkeerde feest
Het is ons ooit overkomen, heus waar! Je hebt een ticket voor een gigantisch feest en op de automatische piloot fiets jij erheen. Dit is niet de eerste keer dat jij van de partij gaat zijn! Maar vorig jaar was wel de laatste keer op deze locatie, het hele feest heeft zich namelijk verplaatst naar het andere eind van de stad. Ga je weer.

14. Nee hier zitten zéker geen pinda’s in
Zeg jij tegen iemand die mega allergisch is. Dat er toch pinda’s in jouw recept zitten, daar komen jullie pas achter als de ander bijna stikt, opzwelt en ziek is van ellende. Oeps.

15. Zo is het ook met de vegetariër vlees voeren
Je wist het wel, maar je hebt er niet meer aan gedacht… stom, stom stom!

16. Wie ben jij?
Je komt iemand tegen die spontaan een praatje begint te maken. Gezellig – maar eh – waar ken ik jou eigenlijk van? Ja daar heb jij dus kortgeleden mee staan zoenen.